با خواص درمانی باقلا آشنا شوید

به گزارش انوار بلاگ، باقلا نه فقط به دلیل عطر خوش و طعم لذیذش، بلکه به خاطر خواص بی نظیری که دارد، یکی از محبوب ترین حبوبات است.

با خواص درمانی باقلا آشنا شوید

باقلا، باقالا یا همان باقالی از خانواده حبوبات و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. باقلا یکی از غنی ترین منابع فیبر و پروتئین در میان مواد غذایی است. به طوری که در هر 100 گرم باقلا، 26 میلی گرم پروتئین و 28 میلی گرم فیبر وجود دارد. مصرف باقلا در یاری به کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی بسیار موثر است. در این مطلب خبرنگاران شما را با خواص باقلا آشنا خواهیم کرد.

1. جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان

یکی از مهم ترین خواص باقلا جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان است. فقط یک لیوان باقلا می تواند 36 درصد از میزان منگنز مورداحتیاج بدن شما را تامین کند. بزرگسالان روزانه به 11 میلی گرم منگنز احتیاج دارند. ولی منگنز چه اهمیتی دارد؟ منگنز فواید زیادی برای بدن دارد؛ به ویژه برای استخوان ها بسیار مفید است. منگنز یاری می نماید حجم استخوان ها بیشتر گردد و کمبود کلسیم را بهبود می بخشد.

2. کاهش فشار خون و یاری به سلامت قلب

یکی دیگر از خواص باقلا کاهش فشار خون است. اخیرا منیزیم که در باقلا میزان قابل توجهی از آن وجود دارد، موردتوجه ویژه پزشکان بوده است. بیشتر به این خاطر که تعداد زیادی از آمریکایی ها به کمبود این ماده معدنی مهم مبتلا هستند. همچنین منیزیم نقش مهمی در سلامت قلب ایفا می نماید. فشار خون بالا یکی از عوامل خطرآفرین در بیماری های قلبی و سکته مغزی است. تحقیقات نشان می دهند منیزیم می تواند فشار خون را پایین بیاورد.

3. تقویت سیستم ایمنی

مصرف باقلا در تقویت سیستم ایمنی بدن نیز موثر است. باقلا حاوی مقدار زیادی مس است و مس به سلامت سلول های خونی یاری می نماید. گلبول های سفید نقش مهمی در بدن دارند و بدون آن ها بدن در معرض بیماری و عفونت قرار می گیرد، چون مولکول های بیماری زا را از بین می برند. مس عملکرد گلبول های سفید را در بدن بهبود می بخشد؛ ولی بدن به تنهایی نمی تواند مس کافی فراوری کند؛ برای همین هم باید از مکمل های غذایی یا غذاهایی سرشار از مس مانند باقلا استفاده کرد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دیگر خوراکی های مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت سیستم ایمنی را مطالعه کنید.

4. افزایش انرژی

از دیگر خواص باقلا می توان به افزایش انرژی بدن اشاره نمود. به خاطر وجود آهن، باقلا می تواند انرژی زیادی به شما بدهد. یک لیوان باقلای پخته شده می تواند تقریبا 14 درصد آهن مورداحتیاج روزانه شما را تامین کند. همچنین آهن به شما انرژی می دهد؛ چون آهن برای فراوری هموگلوبین ضروری است. هموگلوبین اکسیژن را به تمام نقاط بدن می برد و آن را به سلول ها می دهد.

اگر به کمبود آهن مبتلا هستید، اکسیژن در بدن کاهش می یابد و احساس خستگی و بی حالی می کنید. خوردن باقلای سرشار از آهن می تواند برای برطرف کسلی، ضعف و خستگی موثر باشد.

5. تقویت اندام های حرکتی

بعضی تحقیقات نشان می دهند باقلا می تواند به کنترل علائم بیماری پارکینسون یاری کند. تحقیقی که در این مورد در ژورنال تحقیقات تشخیصی و بالینی منتشر شد نشان داد که باقلا باعث می گردد مقدار لوودوپا و سی دوپا در خون افزایش پیدا کند؛ این افزایش باعث می گردد بیماران مبتلا به پارکینسون حرکت راحت تری داشته باشند.

در این مطلب به تعدادی از خواص باقلا برای سلامتی اشاره نمودیم. این را هم بگوییم که ممکن است بعضی از شما به باقلا حساسیت داشته باشید. البته اگر باقلا را خوب بپزید؛ ممکن است حساسیت شما علائم کمتری در بدن شما ایجاد کند و با خوردن باقالی اذیت نشوید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 28 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 3558

به "با خواص درمانی باقلا آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با خواص درمانی باقلا آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید