آشپزی

طرز تهیه رشته پلو زعفرانی ؛ غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه رشته پلو زعفرانی ؛ غذای اصیل ایرانی

همان طور که می دانید عید نوروز جشن و سنتی نمادین است و غذاهایی هم که به مناسبت این جشن باستانی خورده می شوند هر کدام نماینده مفهومی هستند. یکی از غذاهای که شب عید خورده می گردد رشته پلو است چرا که قدیمی ها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده...

16 اسفند 1403
طرز تهیه آش کدو حلوایی مجلسی به 2 روش گیلانی و اصفهانی

طرز تهیه آش کدو حلوایی مجلسی به 2 روش گیلانی و اصفهانی

آش کدو جزو خوشمزه ترین غذاهای زمستانی با کدو حلوایی است. در این مقاله از در طرز تهیه 2 مدل آش کدو حلوایی برای درمان سرماخوردگی را به شما آموزش خواهیم داد. شما هم می توانید به راحتی هر یک از این انواع آش کدو حلوایی را تهیه و از برای سلامت بدن استفاده کنید.

16 اسفند 1403
طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ یک غذای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ یک غذای خوشمزه و لذیذ

اگر از شب قبل کمی مرغ به جای مانده می توانید آن را خرد کنید و یک غذای تازه با بادمجان تهیه و در کنار سالاد یا ترشی میل کنید.

16 اسفند 1403
طرز تهیه شکلات کتویی به همراه تکه های بادام

طرز تهیه شکلات کتویی به همراه تکه های بادام

رژیم کتو این روزها به یکی از پرطرفدارترین رژیم های دنیا تبدیل شده است. اما شاید یکی از مهم ترین دغدغه های افرادی که این رژیم را دنبال می نمایند تهیه خوراکی های مختلف با دستور غذایی خودشان است. در این سبک رژیم، یکی از موارد مهم، مصرف خوردنی های پر چرب است....

16 اسفند 1403
طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ چرخ شده

طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ چرخ شده

ترکیب بادمجان و مرغ چرخ شده بسیار خوشمزه می گردد و شما می توانید کباب بادمجان با مرغ را خیلی راحت تهیه کنید، همان طور که پیداست مرغ چرخ می گردد و داخل بادمجان خالی شده قرار می گیرد و بعد مانند کتلت ها سرخ می گردد و در سرانجام به همراه یک پلوی خوشمزه زعفرانی...

16 اسفند 1403
ادویه ماکارونی چیست ؟ ، برترین ادویه ها

ادویه ماکارونی چیست ؟ ، برترین ادویه ها

ماکارونی غذایی اصلی برای بسیاری از خانواده ها در جهانست و نکته جالب در خصوص این غذای اصالتا ایتالیایی این است که در جای جای جهان آن را به روش های مختلف تهیه و با ادویه ها و سس های مختلف همراه می نمایند تا غذاهایی لذیذ و خوش طعم درست نمایند. به طور کلی برای...

16 اسفند 1403
طرز تهیه برگه زردآلو بازاری در منزل ، تصویری و ساده

طرز تهیه برگه زردآلو بازاری در منزل ، تصویری و ساده

زردآلو یک میوه تابستانی است که می توانید آن را هم به صورت خام مصرف کنید و لذت ببرید و هم می توانید آن را به شکل های مختلف نگهداری کنید. یکی از روش های استفاده از زردآلو این است که با آن مربای زردآلو تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای زردآلو و طرز...

16 اسفند 1403
با این دم پخت آب بدنتان را تامین کنید!

با این دم پخت آب بدنتان را تامین کنید!

بوشهری ها سبزی پلو ماهی مخصوصی دارند که در پلوی آن به جای سبزی پلویی از گشنیز استفاده نموده و با تمبرهندی آن را مزه دار می نمایند.

16 اسفند 1403
تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!

تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!

ترش تره یکه غذای بسیار لذیذ و اسان شمالی است که با یک بار امتحان کردنش مشتری دایم آن میشوید.

16 اسفند 1403
طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی

طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی

موچی یکی از دسرهای مجذوب کننده ژاپنی است که با آرد برنج درست می شود و طعم متفاوتی دارد.

16 اسفند 1403
غذاهای محلی لیسبون؛ تجربه ای از طعم های بی نظیر پرتغال

غذاهای محلی لیسبون؛ تجربه ای از طعم های بی نظیر پرتغال

پرتغال کشوری است که فرهنگ غذایی آن پیوندی عمیق با تاریخ، طبیعت و سنت‌های آشپزی آن دارد. لیسبون، پایتخت این کشور، با ارائه غذاهایی که ترکیبی از عطر و طعم‌های مدیترانه‌ای، غذاهای دریایی تازه و دستورهای آشپزی قدیمی است، مقصدی بی‌نظیر برای دوستداران...

16 اسفند 1403
هتل کاروانسرا عباسی کوه پایه؛ یادگار صفویه در نایین

هتل کاروانسرا عباسی کوه پایه؛ یادگار صفویه در نایین

هتل کاروانسرا از چنان معماری و طراحی جذاب و شگفت انگیزی برخوردار است که هر گردشگری را محو تماشای خود می کند به ویژه این که در معماری آن می توان سبک معماری دوره صفوی را به وضوح دید.

29 بهمن 1403
هزینه های سفر به نیوزیلند، سرزمینی دیدنی و بکر

هزینه های سفر به نیوزیلند، سرزمینی دیدنی و بکر

نیوزیلند سرزمینی در میانه کره زمین، دارای پیاده روهای بزرگ، فضاهای کوهنوردی، ورزش های ماجراجویی، نوشیدنی های خوش طعم و منطقه ها تهیه آبمیوه های طبیعی بی نظیری است. بعلاوه نیوزیلند مکانی است که همه ثروتش را از منابع سرزمین خود بدست می آورد. من اولین بار...

29 بهمن 1403
گیاه خواری در سفر هم ممکن است؟

گیاه خواری در سفر هم ممکن است؟

نکاتی برای گیاهخواری در سفرگیاهخواری یعنی شخص مصرف مواد گوشتی را به طور کامل متوقف کند، این روش تغذیه ای معمولا به علت مسائل اخلاقی، حفاظت از محیط زیست، سلامتی یا مسائل مذهبی صورت می گیرد. گیاهخواری انواع مختلفی دارد و در گونه ای از آن شخص به کلی مصرف...

29 بهمن 1403
طرز تهیه کیک کاکائویی بدون فر در 7 مرحله

طرز تهیه کیک کاکائویی بدون فر در 7 مرحله

پخت یک کیک کاکائویی بدون فر، بسیار لذت بخش و وسوسه کننده است. چون بسیاری از افراد عاشق کیک کاکائویی هستند، اما در همه خانه ها فر وجود ندارد. ما در ادامه دستور تهیه کیک کاکائویی بدون فر را برای شما آورده ایم که می توانید بدون احتیاج به فر، به آسان ترین شکل...

22 بهمن 1403
طرز تهیه عدس پلو مجلسی خوشمزه

طرز تهیه عدس پلو مجلسی خوشمزه

وقتی صحبت از عدس پلو می گردد، بوی کره محلی و گوشت چر خ نموده ای که با پیاز تف داده شده در ذهنمان تداعی می گردد. شاید خیلی ها فکر نمایند عدس پلو یک غذای معمولی است و شاید در مجالس و مهمانی ها کسی سراغ آن نرود؛ اما اگر فوت و فن های درست کردن یک عدس پلو مجلسی...

21 بهمن 1403
طرز تهیه شامی سیب زمینی با تمام نکات و ریزه کاری ها

طرز تهیه شامی سیب زمینی با تمام نکات و ریزه کاری ها

شامی سیب زمینی غذای نونی خوشمزه و پرطرفداری است که با مواد ساده ای طبخ می گردد. در طرز تهیه شامی سیب زمینی ، 3/2 سیب زمینی ها را آب پز و له کنید. سپس آن ها را با 3/1 به جامانده سیب زمینی ها که به صورت خام رنده شده اند، در یک ظرف بریزید و گوشت چرخ نموده ای را که...

10 بهمن 1403
مدت زمان نگهداری از مایه کتلت در یخچال یا فریزر و نکات نگهداری آن

مدت زمان نگهداری از مایه کتلت در یخچال یا فریزر و نکات نگهداری آن

مایه کتلت حاوی مواد حساسی مانند گوشت چرخ نموده و تخم مرغ است. با این حال، می توان با رعایت نکاتی آن را به مدت چند ساعت در یخچال و چند روز در فریزر نگهداری کرد. در صورت استفاده از یخچال، به مایه کتلت تخم مرغ و سیب زمینی خام نزنید؛ در صورت استفاده از فریزر...

10 بهمن 1403
ترکیبات سبزی کوکو چیست ، نسبت و مقدار دقیق هر سبزی برای کوکو

ترکیبات سبزی کوکو چیست ، نسبت و مقدار دقیق هر سبزی برای کوکو

شما چه ترکیبی برای کوکو سبزی در نظر می گیرید؟ کوکو سبزی یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین است که به خاطر راحتی در تهیه و پخت، طرفداران زیادی دارد و بسیار هم لذیذ است. معمولا یا به عنوان یا هم هست. در سبزی کوکو سبزی، از سبزیجات مختلفی استفاده می شود که گاهی...

29 دی 1403
نگاهی به کنژاک، پای ثابت سفره غذای ژاپنی

نگاهی به کنژاک، پای ثابت سفره غذای ژاپنی

کُنژاک گیاه ویژه ای است که عمدتا در منطقه ها مرکزی ژاپن کشت می شود واز ریشهٔ آن خمیری تهیه می شود که کاربرد فراوانی در آشپزی ژاپنی دارد. ژاپنی ها می گویند کنژاک خاصیتِ زیادی دارد و حتی خوردنِ زیاد آن باعث چاقی نمی شود.

23 دی 1403
تعداد: (96)