تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!
به گزارش انوار بلاگ، ترش تره یکه غذای بسیار لذیذ و اسان شمالی است که با یک بار امتحان کردنش مشتری دایم آن میشوید.

به گزارش وقت صبح، تُرش تره، یک غذای مشهور و بسیار معروف شمالی است که تعداد زیادی هوادار دارد. این غذا را معمولاً همراه با ماهی شور، باقالا، سیر و برنج سرو می نمایند.
مواد لازم:
برنج ایرانی 4 قاشق غذاخوری
اسفناج تازه 1 کیلو گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع) 500 گرم
روغن به مقدار لازم
آرد (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
سیر 4-6 حبه
تخم مرغ 3 عدد
آب نارنج یا آبغوره 1/2 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
سبزی ها را نیز پاک نموده و بشویید. پس از آنکه آب سبزی ها خشک شد، آن ها را خرد کنید.
نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مخلوط سیر و سبزی تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. بعلاوه، اسفناج ها را بزرگتر از سبزی ها خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.
اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر گردد. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب گردد.
در خاتمه پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.
منبع: فرارو