کباب تابه ای خوشمزه با سیخ فلزی
به گزارش انوار بلاگ، بهتر است برای تهیه کباب تابه ای از ترکیب گوشت گوساله با کمی قلوه گاه بهره ببرید تا چربی مناسبی داشته باشد و علاوه بر خوشمزه تر شدن به منسجم شدن آن نیز یاری کند.
کباب تابه ای با سیخ فلزی یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه کباب است که می توانید داخل تابه رژیمی یا حتی انواع سرخ کن و هواپز آن را درست کنید. سرو کردن کباب تابه ای با یک سیخ کار بسیار راحتی است و دیگر نباید نگران خرد شدن کباب باشید. اگر همه نکات را رعایت کنید اصلا کباب شما وا نمی رود و به راحتی روی سیخ های فلزی قرار می گیرد. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای با سیخ فلزی
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- جعفری ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم نموده به میزان لازم
- روغن و کره به میزان لازم
- گوجه 2 عدد
- نمک، فلفل سیاه، سماق و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای با سیخ فلزی
مرحله اول
ابتدا گوشت چرخ نموده را از فریزر خارج کنید تا یخ آن کاملا باز گردد یا می توانید از گزینه یخ زادیی سولاردم یا مایکروفر بهره ببرید و آب اضافه گوشت را با دست بگیرید. جعفری را تمیز و ریز خرد کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت، ادویه ها، جعفری و کمی زعفران داخل یک کاسه بریزید. حالا باید مواد را خوب ورز دهید تا منسجم گردد. می توانید از غذاساز بهره ببرید و همه مواد را داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید دست های خود را کمی مرطوب کنید. کمی از مواد بردارید و روی سیخ های فلزی بزنید و با دست به آن حالت دهید. روی بشقاب یا سینی بگذارید و به همین ترتیب همه مواد را به سیخ بزنید. سینی را 15 الی 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا مواد خوب منسجم گردد.
مرحله چهارم
داخل تابه مخلوط کره و روغن را بریزید و وقتی داغ شد سیخ ها را داخل تابه بگذارید و صبر کنید تا ابتدا با حرارت کم مغزپخت گردد و آب بیندازد. بعد با یاری یک انبر سیخ ها را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد. در پایان گوجه ها را حلقه حلقه و داخل تابه سرخ کنید. کباب تابه ای با سیخ فلزی را کنار ترشی لبو، یک ترشی خوشمزه زمستانی + ویدیو نوش جان کنید.
نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای با سیخ فلزی
- به دلخواه می توانید سیب زمینی را سرخ نموده و در کنار پلو سرو کنید.
- اگر مواد منسجم نبود می توانید کمی آرد نخودچی یا سوخاری بیفزایید.
- می توانید از کباب زن های پلاستیکی بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی برترین خورشت آلو اسفناج به روش رستورانی + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا