طرز تهیه یک غذای بدون گوشت؛ ساده و کم هزینه

به گزارش انوار بلاگ، دمی و دمپخت ها جزء روش های بسیار خوشمزه و راحت برای داشتن یک غذای ساده و بدون دردسر است که این بار قرار است از لوبیا عروس برای تهیه این دمی بهره ببرید.

طرز تهیه یک غذای بدون گوشت؛ ساده و کم هزینه

به گزارش بهترین ها، شاید نام لوبیا عروس کمتر به گوش شما خورده باشد که ارزش غذایی بالایی دارد و برای سلامتی بدن گزینه بسیار خوبی می باشد، زیرا حاوی آهن و فیبر می باشد و می تواند نقش مهمی در گوارش داشته باشد.

مواد لازم

برنج 1 و 1/2 پیمانه (پلوپز)

لوبیا عروس 1 پیمانه (پلوپز)

پیاز 1 عدد

زردچوبه 1 ق غذا خوری

نمک و روغن و کشمش به مقدار لازم

طرز تهیه دمی لوبیا عروس

مرحله اول: آماده سازی لوبیا عروس

لوبیا عروس را برای 15 دقیقه خیس کنید، سپس با مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و برای 15 تا 20 دقیقه اجازه دهید لوبیا ها بپزند و کمی نرم شوند (بیش از حد نپزید که له شوند)، حتما درب قابلمه را باز بگذارید که رنگ لوبیا ها تیره نگردد، سپس آبکش کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

برنج را شسته و 3 و 1/2 پیمانه آب و به مقدار لازم نمک اضافه کنید و بگذارید تا خیس بخورد در این زمان پیاز را نگینی ریز خرد کنید، کمی روغن در قابلمه بریزید و اجازه دهید داغ گردد سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و شفاف گردد.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی دمی

زردچوبه اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید، بعد لوبیای عروس را در حد یک دقیقه با پیاز و زردچوبه تفت دهید تا شکل خود را حین پخت حفظ کند و حالت پوست کنده و وا رفته به خود نگیرد.

مرحله چهارم: افزودن برنج

برنج را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله بالا بجوشد تا آب تبخیر گردد سپس دم کنید. می توانید مقداری کشمش را بشویید و در کمی روغن تفت دهید و برای تزیین غذا بهره ببرید یا از گوشت قلقلی یا مرغ برای کنار غذا بهره ببرید. برنج دم کشیده را در دیس کشیده و با کشمش تزیین و سرو کنید و با سالاد شیرازی و انواع ترشی و ماست و دوغ نوش جان کنید.

فوت و فن های دستور پخت دمی لوبیا عروس

در صورت تمایل می توانید مقدار کمی زردچوبه بهره ببرید و یکی دو قاشق رب در آن تفت دهید و مانند استانبولی بپزید.

می توانید پیاز و زردچوبه را حذف کنید، برنج و لوبیای کمی پخته را با هم در قابلمه بریزید تا آب آن تبخیر گردد، در اواخر پخت کمی شوید یا سبزی پلو اضافه کنید و برنج را مانند سبزی پلو یا شوید پلو دم کنید.

می توانید از گوشت قلقلی یا چرخ شده یا مرغ ریش ریش شده نیز در این دمی بهره ببرید.

اگر برنج بعد از دم کشیدن دان بود می توانید کمی آب سرد دور تا دور برنج بریزید و کمی صبر کنید تا نرم تر گردد.

مقدار لوبیا را می توانید بنا به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 2 مرداد 1402 بروزرسانی: 2 مرداد 1402 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 19057

به "طرز تهیه یک غذای بدون گوشت؛ ساده و کم هزینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای بدون گوشت؛ ساده و کم هزینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید