طرز تهیه مرغ سوخاری در فر به 3 روش

به گزارش انوار بلاگ، مرغ سوخاری در فر نوعی خوراک مرغ با رویه ترد و برشته است. طرز تهیه مرغ سوخاری در فر و توستر، ران و فیله مرغ سوخاری را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر به 3 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مرغ سوخاری نوعی مرغ برشته است که هواداران زیادی دارد. اگر شما به دنبال روشی آسان برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه در منزل هستید، بهتر است آن را در فر درست کنید. برای تهیه مرغ سوخاری در فر، قبل از پوشاندن تکه های مرغ با باید مراحلی را طی کنید. در این مطلب سه روش برای درست کردن مرغ سوخاری خانگی در فر ارائه شده است.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • طرز تهیه مرغ سوخاری در فر
  • طرز تهیه فیله مرغ سوخاری در فر
  • طرز تهیه ران مرغ سوخاری در فر
  • طرز تهیه مرغ سوخاری درسته در فر

1. طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

مواد لازم
نمک3 قاشق غذاخوری
آب گرم1 فنجان (236 میلی لیتر)
مرغ با استخوان و با پوست8 تکه
کره2 قاشق غذاخوری
آرد چند منظوره1/2 فنجان (62 گرم)
پودر فلفل سیاه1 قاشق چایخوری

طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر و فر

  1. در یک کاسه عظیم 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید و یک فنجان آب گرم به آن اضافه کنید. مخلوط آب و نمک را هم بزنید تا نمک در آب حل گردد.
  2. تکه های مرغ را در آب نمک قرار داده و به اندازه کافی آب سرد در ظرف بریزید تا روی مرغ ها کاملا با آب پوشانده گردد. سپس ظرف را در یخچال قرار دهید. بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید تا قطعات مرغ کاملا سرد شوند.
  3. فر را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید. مرغ را از یخچال خارج نموده و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا خارج گردد، سپس قطعات مرغ را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی خشک کنید. خشک کردن مرغ باعث برشته شدن مرغ پس از پختن در فر خواهد شد.
  4. یک ظرف مقاوم به حرارت با اندازه مناسب که همه قطعات مرغ در یک ردیف در آن جا شوند، انتخاب کنید. 2 قاشق غذاخوری کره در ظرف قرار داده و آن را در فر گرم شده قرار دهید تا کره ذوب شده و ظرف کاملا داغ گردد.
  5. 1/2 فنجان آرد چند منظوره را با یک قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه مخلوط کنید. تکه های مرغ را یکی یکی در آرد بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته گردد.
  6. ظرف را از فر خارج نموده و تکه های مرغ را از طرف پوست در ظرف قرار دهید.
  7. ظرف را در فر قرار دهید و حدود 40 دقیقه صبر کنید تا تکه های مرغ سرخ شده و یک طرف آن ها به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید. ظرف را از فر خارج نموده و مرغ ها را برگردانید. سپس به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طرف دیگر تکه های مرغ برشته گردد.
  8. یک دستمال کاغذی مخصوص آشپزی در بشقاب پهن نموده و تکه های مرغ را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی مرغ ها را بگیرد.

2. طرز تهیه فیله مرغ سوخاری در فر

مواد لازم
تخم مرغ1 عدد
شیر1/3 فنجان (80 میلی لیتر)
آرد چند منظوره1 فنجان (125 گرم)
آرد سوخاری4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون استخوان900 گرم
کره1/4 فنجان (60 گرم)

دستور تهیه مرغ سوخاری در فر با سینه و فیله:

  1. فر را روی حرارت 410 درجه فارنهایت (210 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک ظرف مناسب که گنجایش تکه های مرغ در یک لایه را داشته باشد در فر قرار دهید تا داغ گردد.
  2. تخم مرغ را در ظرفی شکسته، 1/3 فنجان شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شوند.
  3. در ظرف دیگری یک فنجان آرد چند منظوره و 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری بریزید. بکینگ پودر، نمک، ، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را به ان اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  4. سینه مرغ را به 3 یا 4 قسمت برش بزنید، برش ها را در مخلوط آرد بغلتانید تا کاملا با آرد پوشانده شوند، سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن ها گرفته گردد.
  5. تکه های مرغ را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید تا سطح آن ها با این مخلوط پوشانده گردد.
  6. تکه های مرغ را مجددا در مخلوط آرد بزنید تا کاملا با آرد پوشانده شوند.
  7. ظرفی که در فر قرار داده بودید از فر خارج کنید و 1/4 فنجان کره در آن بریزید. چون ظرف داغ است کره فورا در آن ذوب می گردد. به محض ذوب شدن کره تکه های مرغ را در ظرف بچینید.
  8. ظرف را در فر قرار داده و 12-10 دقیقه فرصت دهید تا یک طرف مرغ ها طلایی گردد.
  9. ظرف را از فر خارج نموده، مرغ را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید. 10-5 دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر مرغ ها هم طلایی گردد.

3. طرز تهیه ران مرغ سوخاری در فر

مواد لازم
ران مرغ8 عدد
نمک1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه1/8 قاشق چایخوری
شیر کره ای1 فنجان (240 میلی لیتر)
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
آرد پانکو2/3 فنجان (60 گرم)
پودر نشاسته ذرت1/2 فنجان (15 گرم)
پنیر پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوری
نمک1.5 قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1.5 قاشق چایخوری
پودر پیاز1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
پودر چیلی1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه مرغ سوخاری با ران مرغ:

  1. مرغ ها را در ظرفی قرار دهید، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را روی آن بپاشید.
  2. یک فنجان شیر کره ای و 2 قاشق غذاخوری آبلیمو روی مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس ظرف حاوی مرغ را به مدت 8-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار گردد.
  3. فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  4. 2/3 فنجان آرد پانکو و 1/2 فنجان نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید. پنیر پارمزان، نمک، جعفری خشک، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پودر چیلی را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
  5. تکه های مرغ را از مخلوط شیر خارج نموده و در مخلوط آرد بغلطانید تا سطح آن ها کاملا با آرد پوشانده گردد.
  6. ظرف مخصوص فر و توری روی آن را با روغن چرب کنید. تکه های مرغ را روی توری قرار دهید و مقداری روغن روی مرغ ها اسپری کنید.
  7. ظرف را در فر قرار دهید و 45-40 دقیقه صبر کنید تا مرغ ها پخته و روی آن ها طلایی گردد.
  8. به دلیل استفاده از توری، نیازی به برگرداندن مرغ ها نیست، چون در این حالت دو طرف مرغ ها برشته می گردد.

4. طرز تهیه مرغ سوخاری درسته در فر

مرغ سوخاری در فر درسته را می توانید یا به صورت ساده و یا به صورت مرغ بریان شکم پر در منزل تهیه کنید. برای این کار کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  • مرغ را شسته و همه جای آن را نمک بپاشید و یک شب در یخچال قرار دهید.
  • مقداری از سبزیجات معطر را با گردوی خرد شده و آلو و ادویه کاری مخلوط کنید و داخل شکم مرغ بریزید. (و یا فقط پودر کاری در شکم مرغ بپاشید.)
  • شکم مرغ را دوخته و آن را روی سبزیجات دلخواه خود بگذارید و ظرف را در فر 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • هر نیم ساعت یکبار، روی آن را با فرچه آشپزخانه، کره و زعفران آب شده بمالید.

این روش رو به همه توصیه می کنیم؛ حرف نداره ! نوش جان . . .

سخن آخر

در این مطلب طرز مرغ سوخاری در فر را به 4 روش به شما آموزش دادیم گه امیدواریم از آن استفاده لازم را برده باشید. توصیه می کنیم علاوه بر مرغ سوخاری در فر، اگر به دیگر سوخاری ها علاقه دارید، طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی، طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی خوشمزه و طرز تهیه مرغ کنتاکی به 2 روش خانگی و KFC را نیز در خبرنگاران بخوانید.

منبع: setare.com
انتشار: 11 اسفند 1399 بروزرسانی: 11 اسفند 1399 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 8081

به "طرز تهیه مرغ سوخاری در فر به 3 روش" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه مرغ سوخاری در فر به 3 روش" امتیاز داده است | 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سوخاری در فر به 3 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید