طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو ، دستور پخت حرفه ای با مرغ و قارچ
به گزارش انوار بلاگ، پاستا چیکن آلفردو یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی است که با مرغ نرم، قارچ تازه و سس خامه ای و پنیر پارمسان تهیه می گردد. در طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو ترکیب کره، شیر و خامه باعث ایجاد طعمی غنی و دلپذیر می گردد و با اضافه کردن سبزیجات تازه مانند جعفری، ظاهر غذا نیز مجذوب کننده تر می گردد. این پاستا می تواند هم به عنوان وعده ناهار و هم شام سبک سرو گردد و طعم رستورانی آن در خانه تجربه ای خاص ایجاد می نماید.

مواد لازم پاستا آلفردو
- پاستا 300 گرم
- سینه مرغ (فیله) 1 عدد
- قارچ تازه 300 گرم
- کره 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- شیر 1 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم سس آلفردو
- خامه 1 پیمانه
- سیر 2 حبه
- پنیر پارمسان 1 پیمانه
- جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو
مرحله اول: آماده سازی پاستا
در ابتدا یک قابلمه آب جوش را با مقداری نمک آماده کنید و پاستا را مطابق دستور روی بسته بندی آن به صورت آل دنته (نرم ولی کمی سفت) بپزید. پس از پخت، پاستا را آبکش کنید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید تا به هم نچسبد و کنار بگذارید تا برای مرحله بعد آماده باشد.
مرحله دوم: برش و آماده سازی مرغ
سینه مرغ را به قطعات نازک و یک مقدار برش دهید تا هنگام سرخ شدن یکدست پخته شوند. سپس با کمی نمک و فلفل مرغ ها را طعم دار کنید. این کار باعث می گردد طعم مرغ در کل پاستا یکنواخت و خوشمزه گردد و هیچ قطعه ای بدون مزه باقی نماند.
مرحله سوم: تفت دادن مرغ
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت میانه گرم کنید. قطعات مرغ را در روغن داغ بریزید و هر طرف را 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و کامل پخته گردد. سپس مرغ ها را از تابه خارج نموده و کنار بگذارید تا در مرحله ترکیب با سس، طعم خود را حفظ نمایند.
مرحله چهارم: آماده سازی قارچ
قارچ ها را تمیز نموده و به صورت ورقه ای خرد کنید. در همان تابه که مرغ سرخ شده، کمی کره اضافه کنید و قارچ ها را با حرارت میانه تفت دهید تا آبشان کشیده گردد و طلایی شوند. قارچ طلایی باعث ایجاد طعم غنی و خوشمزه در پاستا می گردد و نباید زیاد له گردد.
مرحله پنجم: تهیه سس آلفردو
کره را در یک تابه جداگانه ذوب کنید و سپس سیر رنده شده را اضافه نموده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد گردد. سپس خامه را به آرامی اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس کمی غلیظ گردد. در نهایت پنیر پارمسان و جعفری خرد شده را اضافه کنید و با نمک و فلفل به مزه دلخواه تنظیم کنید.
مرحله ششم: ترکیب پاستا و مرغ
پاستای آبکش شده را به تابه سس آلفردو اضافه کنید و سپس مرغ و قارچ را نیز در تابه بریزید. همه مواد را به آرامی مخلوط کنید تا پاستا به خوبی با سس پوشانده گردد و قطعات مرغ و قارچ در تمام غذا توزیع گردد. این کار باعث یکدست شدن طعم و ظاهر حرفه ای پاستا می گردد.
مرحله هفتم: افزودن شیر و تنظیم غلظت سس
یک پیمانه شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس کمی رقیق شده و پاستا بهتر با سس ترکیب گردد. اگر سس خیلی غلیظ شد، می توانید کمی شیر اضافه کنید و اگر سس رقیق بود، حرارت را کمی بیشتر کنید تا غلیظ گردد. این مرحله باعث می گردد پاستا آلفردو حالت کرمی و لطیف داشته باشد.
مرحله هشتم: سرو پاستا چیکن آلفردو
پاستای آلفردو را در بشقاب های سرو بریزید و روی آن را با کمی پنیر پارمسان رنده شده و جعفری تازه تزئین کنید. این طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای 4 نفراست. می توانید با نان سیر یا سالاد سبز همراه کنید تا وعده ای کامل داشته باشید.
انواع طرز تهیه پاستا آلفردو پرطرفدار
پاستا از محبوب ترین غذاهایی است که تنوع بسیار بالایی دارد. بسته به مواد اولیه و روش پخت، می توان پاستا را سبک، رستورانی، خامه ای یا ساده تهیه کرد. آشنایی با انواع پاستا و روش های مختلف پخت، به شما یاری می نماید وعده ای خوشمزه و مناسب برای هر مناسبت آماده کنید.
- طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با خامه
این نسخه مناسب کسانی است که طعم خامه و مرغ را دوست دارند. با اضافه کردن قارچ تازه، طعم طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی غنی و کرمی می گردد و برای وعده ناهار یا شام سبک بسیار مناسب است.
- طرز تهیه پاستا ساده
نسخه ساده بدون خامه و سس سنگین است و بیشتر با روغن زیتون، سبزیجات تازه و پنیر سرو می گردد. برای کسانی که دنبال وعده سبک و سالم هستند، مناسب است.
- طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ و پنیر پیتزا
این پاستا مخصوص هواداران پنیر و طعم غنی است. پنیر پیتزا هنگام مخلوط شدن با مرغ و قارچ ذوب می گردد و بافت کشدار و خوشمزه ای ایجاد می نماید.
- طرز تهیه پاستا بدون خامه
مناسب کسانی که دنبال وعده کم چرب یا رژیمی هستند. با استفاده از شیر، آرد ذرت یا ماست چکیده می توان سس کرمی ایجاد کرد بدون استفاده از خامه پرچرب.
نکات کاربردی طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو
تهیه پاستا چیکن آلفردو ممکن است ساده به نظر برسد، اما رعایت چند نکته کلیدی باعث می گردد طعم و ظاهر آن حرفه ای و خوشمزه گردد. توجه به حرارت مناسب، ترتیب افزودن مواد و کیفیت مواد اولیه، تفاوت بزرگی در نتیجه نهایی ایجاد می نماید.
انتخاب مرغ و قارچ تازه
برای برترین طعم، از سینه مرغ تازه و بدون پوست بهره ببرید. بعلاوه قارچ ها نباید کهنه یا آبکی باشند، زیرا آب اضافی قارچ باعث رقیق شدن سس می گردد و بافت پاستا را خراب می نماید.
کنترل غلظت سس آلفردو
سس باید کرمی و لطیف باشد، نه خیلی رقیق و نه غلیظ. برای تنظیم غلظت، می توانید اندازه شیر و خامه را کمی تغییر دهید و همزمان سس را روی حرارت ملایم هم بزنید.
سرو فوری پاستا
پاستا آلفردو تازه سرو گردد. نگه داشتن آن برای مدت طولانی باعث سفت شدن سس و خشک شدن پاستا می گردد. برای وعده های چند نفره، می توانید مرغ و قارچ را از قبل آماده نموده و درست قبل از سرو با سس ترکیب کنید.
استفاده از پنیر تازه برای پاستا
پنیر پارمزان تازه رنده شده طعم و عطر بهتری نسبت به نوع بسته بندی دارد و به سس کرمی یاری می نماید تا بهتر جذب پاستا گردد.
جایگزینی برای خامه
برای نسخه سبک تر از پاستا می توانید از شیر کم چرب به همراه کمی آرد ذرت بهره ببرید تا غلظت مشابه خامه ایجاد گردد. این روش برای طرز تهیه پاستا بدون خامه مناسب است.
پنیر پارمسان خبرنگاران؛ انتخابی برای هر سلیقه و احتیاج
پنیر پارمسان خبرنگاران با طعمی اصیل و بافتی خوشایند، در دو شکل پنیر پاش برای مصرف سریع و راحت روی پاستا، پیتزا و سالاد، و قطعه بزرگ برای آشپزی حرفه ای و تجربه کامل عطر و طعم تازه عرضه می گردد. این تنوع، پنیر پارمسان خبرنگاران را به گزینه ای ایده آل برای هم علاقه مندان به آشپزی خانگی و هم کسانی که در پی طعمی سریع و آماده هستند، تبدیل نموده است.
سوالات متداول درباره طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو
در ادامه به بخشی از سوالات مهمی که معمولا هنگام تهیه پاستا آلفردو با آن روبرو می شوید، پاسخ می دهیم.
برای طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای 6 نفر چقدر مرغ ضروری است؟
برای طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای 6 نفر معمولا 2 عدد سینه مرغ فیله ای استفاده می گردد، یعنی حدود 450 تا 500 گرم مرغ فیله ای.
آیا می توان پاستا را بدون مرغ تهیه کرد؟
بله، در پاستای ساده می توانید فقط از قارچ و پنیر بهره ببرید تا پاستای سبزیجات داشته باشید.
جایگزین خامه برای طرز تهیه پاستا آلفردو سبک چیست؟
می توان از شیر کم چرب و کمی آرد ذرت یا ماست چکیده استفاده کرد تا سس کرمی ایجاد گردد بدون استفاده از خامه پرچرب.
چه نوع پاستایی برای آلفردو مناسب است؟
پنه برترین انتخاب است، اما می توانید از فتوچینی یا هر پاستای پهن دیگری نیز بهره ببرید تا سس بهتر به آن بچسبد.
منبع: کتاب کاله