طرز تهیه ترشی انگور سفید به 2 روش
به گزارش انوار بلاگ، طرز تهیه ترشی انگور سفید بسیار ساده است و شما برای درست کردن آن به انگور، نمک و سرکه احتیاج دارید. می توانید هنگام تهیه ترشی انگور از شیره انگور نیز بهره ببرید.

با ما همراه باشید و درباره بهترین نوا بیشتر بدانید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - ترشی یکی از خوشمزه ترین و بهترین مخلفات کنار غذاست که خواص فراوانی هم دارد. یکی از ترشی هایی که کمتر از دیگر ترشی ها تهیه و سرو می گردد ترشی انگور است. ترشی انگور را با هر نوع انگور می توان تهیه کرد. ما در این مقاله طرز تهیه ترشی انگور سفید معمولی و ترشی انگور سفید با شیره انگور را آموزش داده ایم.
1. طرز تهیه ترشی انگور سفید
مواد لازم (برای 10 نفر) | |
انگور سفید | 2 کیلوگرم |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه | 2 لیوان |
زمان لازم برای آماده سازی 1 ساعت
دستور تهیه
- انگور سفید را خوب بشویید و سپس شاخ و برگ آن را جدا کنید.
- انگور های شسته شده را در آبکش بریزید تا کاملا آب آن ها گرفته گردد و کمی صبر کنید تا خشک شوند.
- در یک قابلمه سرکه و نمک را باهم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید.
- وقتی انگور ها کامل خشک شدند آن ها را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید، سپس مخلوط نمک و سرکه سرد شده را به آن اضافه کنید.
- همه انگور ها باید در نمک و سرکه غوطه ور باشند.
- سپس در آن را سفت و محکم ببندید و آن را در بیرون از یخچال و در هوای آزاد نگهداری کنید تا ترشی گردد.
- پس از حداقل دو هفته می توانید در شیشه را باز کنید.
2. طرز تهیه ترشی انگور سفید با شیره انگور
مواد لازم | |
انگور سفید (می توانید انگور سیاه هم استفاده کنید) | 1 کیلوگرم |
سرکه | 1/5لیتر |
شیره انگور | 4 قاشق سوپ خوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
زمان لازم برای آماده سازی 1 ساعت
دستور تهیه
- انگو رها را بشویید و آن ها را به شاخه های کوچکتر تقسیم کنید و در یک آبکش بریزید، کمی صبر کنید تا انگور ها خشک شوند و آب اضافی آنها خارج گردد.
- پس از اینکه انگور ها کاملا خشک شدند، آن ها را در ظرف ترشی بریزید و شیره انگور را به آن اضافه کنید.
- سپس روی آن به اندازه ای سرکه بریزید تا روی همه انگور ها را بگیرد.
- زمانی که سرکه روی انگور را پوشاند، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و در جای مناسب و خنک نگهداری نمایید.
- پس از یک ماه ترشی انگور آماده سرو است.
نکات پایانی برای تهیه یک ترشی بهتر
- برای جوشاندن سرکه از به کار بردن ظرف آلومینیومی یا مسی خودداری کنید، زیرا این ظروف با سرکه واکنش می دهند.
- همچنین این نکته قابل ذکر است که بعضی به دلیل علاقه زیاد به طعم و تندی سرکه به جای اینکه آب و سرکه را باهم مخلوط نمایند فقط از سرکه برای تهیه ترشی استفاده می نمایند.
- اگر می خواهید ترشی خوب جا بیفتد حداقل یک ماه در ظرف را باز نکنید.
- انگور مناسب برای تهیه این ترشی انگوری است که پوست ضخیم و محکمی داشته باشد.
- به جای شیره انگور می توانید از کمی شکر، قند یا نبات هم استفاده کنید.
- بعضی از هیچ نوع شیرین نماینده ای برای این ترشی استفاده نمی نمایند، ولی با شیره انگور یا شیرین نماینده های دیگر، طعم این ترشی ملس و عالی خواهد شد. اگر به ترشی ملس علاقمندید طرز تهیه ترشی انجیر را نیز بخوانید.
ترشی انگور را درست کنید، از طعم و خواص بی نظیر آن استفاده کنید و تجربیات و نظرات خود را از طعم و طرز تهیه آن با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در بخش ارسال نظر در میان بگذارید.
منبع: setare.com