ویتامین k در چه خوراکی هایی وجود دارد؟

به گزارش انوار بلاگ، کمبود ویتامین k در بدن عوارض مختلفی دارد و می تواند در شکل دریافت برخی از بیماری ها مانند پوکی استخوان موثر باشد.

ویتامین k در چه خوراکی هایی وجود دارد؟

یکی از ویتامین هایی که فواید فراوانی برای بدن ما دارد، ویتامین کا (K) است.

انجمن تغذیه آلمان می گوید ویتامین کا دارای فواید فراوانی است؛ به طوری که شما را از یکسو از بیماری ها حفظ کرده و از سوی دیگر با پیری مبارزه می کند.

این انجمن تغذیه می افزاید ویتامین کا فرایند انعقاد خون را تنظیم کرده؛ همچنانکه از استخوان ها در برابر پوکی استخوان محافظت می کند. این ویتامین از کلسیفیکاسیون شریانی مراقبت کرده و شما را ازسرطان حفظ می کند؛ همچنانکه مانع چین و چروک پوست شماست.

ویتامین K به دو نوع تقسیم می شود:

K1: در سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، کلم و همچنین گیاهان تازه و آووکادو یافت می شود. این ویتامین در میان ویتامین های محلول در چربی وجود دارد؛ به این معنی که باید برای جذب روده آن را با چربی مصرف کنید.

K2: در گوشت ها مانند جگر اردک، تخم مرغ و محصولات لبنی مانند پنیر گودا یافت می شود.

منبع: همگردی
انتشار: 27 خرداد 1400 بروزرسانی: 27 خرداد 1400 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 9529

به "ویتامین k در چه خوراکی هایی وجود دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویتامین k در چه خوراکی هایی وجود دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید