طرز تهیه مسقطی ساده و فوری، با کمترین مواد اولیه

به گزارش انوار بلاگ، مسقطی ساده نوعی حلواست که از ترکیب نشاسته، شکر و گلاب درست شده و به عنوان شیرینی یا دسر استفاده می گردد. این دسر خوشمزه سوغاتی برخی از شهر های ایران مانند شیراز، بوشهر و لار است.

طرز تهیه مسقطی ساده و فوری، با کمترین مواد اولیه

با قیمت تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط عمان آشنا شوید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - مسقطی حلوای خاص استان فارس است و برای همین است که معمولاً آن را با نام مسقطی شیرازی می شناسیم. این حلوا را معمولاً در کنار چای و به عنوان شیرینی مصرف می نمایند. یکی از خوبی های درست کردن این شیرینی در منزل این است که شما با کم کردن مقدار شکر می توانید آن را تبدیل به یک دسر رژیمی کنید. مسقطی علاوه بر اینکه بسیار سالم و خوشمزه است، طرز تهیه ساده ای نیز دارد. در ادامه قصد داریم ساده ترین روش تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید!

طرز تهیه مسقطی ساده و خوشمزه

مواد لازممقدار
نشاسته1 پیمانه
شکر3 الی 4 پیمانه
آب3 پیمانه
گلاب1 پیمانه
کره آب شده یا روغن مایع3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده (دلخواه)1 پیمانه

روش تهیه مسقطی ساده و فوری

  • آب با دمای محیط و نشاسته را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.
  • مخلوط آب و نشاسته را درون یک قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید و شکر و کره آب شده را به آن اضافه کنید.
  • این مواد را 5 الی 7 دقیقه به خوبی هم بزنید تا شکر در مواد حل گردد و مواد یکدست شوند. حواستان باشد که شعله ملایم باشد.
  • مواد بعد از این دقایق باید کمی غلیظ و سفت شده باشند. در این مرحله گلاب و زعفران دم شده را به مواد اضافه کنید و 2 الی 3 دقیقه دیگر هم روی شعله ملایم هم بزنید.
  • پس از این مراحل مواد شما باید کمی غلیظ تر از فرنی شده باشد. در این مرحله زیر شعله را خاموش کنید و منتظر باشید تا کمی از حرارت بیافتد (اگر هنوز به این غلظت نرسیده ، کمی دیگر به هم زدن مواد روی شعله ملایم ادامه دهید). سپس آن را درون ظرفی بریزید (ترجیجاً ارتفاع مواد از 3 یا 4 سانت بیشتر نگردد) و صبر کنید تا خنک گردد. بهتر است قبلاً کف ظرف را با کره یا روغن چرب نموده باشید.
  • می توانید روی مواد را با پودر گل سرخ، پودر یا خلال پسته و بادام، پودر هل یا پودر نارگیل به سلیقه خودتان تزئئین کنید.
  • بعد از اینکه مواد کاملاً از حرارت افتاد، چند ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا مواد قوام پیدا کند.

  • بعد از گذشت این زمان، مسقطی شما حاضر است. آن را به صورت دلخواه (مربع یا لوزی) برش بزنید و میل کنید. نوش جان!

نکته: قلق اصلی درست کردن مسقطی این است که از لحظه اول به صورت مداوم آن را هم بزنید. ماده اصلی این دسر نشاسته است و نشاسته بسیار زود یکدستی خود را از دست می دهد. بنابراین در تمام مراحل روی شعله، از هم زدن مسقطی خود غافل نشوید.

نکته: اضافه کردن زعفران اختیاری است. شما برای تهیه مسقطی ساده می توانید زعفران را حذف کنید. در این صورت رنگ دسر شما سفید خواهد بود.

نکته: با ضافه کردن ژله به دستور، یک مسقطی ژله ای خواهید داشت که برای بچه ها جذابیت خاص خود را دارد.

سخن پایانی

مسقطی یک حلوای ایرانی است که بیشتر در استان فارس تهیه می گردد. این حلوا بسیار خوشمزه بوده و می تواند به عنوان یک شیرینی یا دسر خانگی مورد استفاده قرار بگیرد. در این متن طرز تهیه مسقطی ساده را به شما آموزش دادیم. علاوه بر مسقطی، باسلوق نیز دسری بسیار خوشمزه است و کمتر در خانه ها درست می گردد. اگر علاقه دارید با طرز تهیه این دسر ایرانی نیز آشنا شوید، خواندن مطلب طرز تهیه باسلوق با شیره انگور؛ یک شیرینی بسیار مقوی و سالم را به شما توصیه می کنیم.

شما طعم مسقطی ساده را دوست دارید؟ تا به حال خودتان در خانه مسقطی درست نموده اید؟ اگر از این دستور برای درست کردن مسقطی استفاده کردید نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 18 تیر 1400 بروزرسانی: 18 تیر 1400 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 9815

به "طرز تهیه مسقطی ساده و فوری، با کمترین مواد اولیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مسقطی ساده و فوری، با کمترین مواد اولیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید