طرز تهیه تیرامیسو؛ در خانه دست به کار شوید

به گزارش انوار بلاگ، من را بالا بکش یا تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که چند سالی است بین ما ایرانی ها محبوبیت زیادی پیدا کرده است و در انواع کافه ها و قنادی ها به چشم می خورد. این دسر را اما در خانه هم می توان به راحتی درست کرد و از طعم آن لذت برد. اگر طعم قهوه را دوست دارید حتما تیرامیسو را امتحان و آن را به دسر محبوبتان تبدیل کنید.

طرز تهیه تیرامیسو؛ در خانه دست به کار شوید

مواد لازم:

تخم مرغ: 4 عدد

شکر: نصف فنجان

قهوه: سه چهارم فنجان

پودر کاکائو: به مقدار کم

پنیر ماسکارپونه: 4 پیمانه

شکلات تیره رنده شده: 2 فنجان

بیسکوییت لیدی فینگر: 1 بسته بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت:

1. 180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

2. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

3. در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی به دست بیاید، بزنید.

4. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.

5. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

6. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

7. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

8. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.

9. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 10619

به "طرز تهیه تیرامیسو؛ در خانه دست به کار شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو؛ در خانه دست به کار شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید