خبرنگاران ربیع خواه: امیدوارم با حل شدن مشکل اقتصادی پرسپولیس طلب من نیز پرداخت گردد

به گزارش انوار بلاگ، تهران- خبرنگاران- هافبک سابق پرسپولیس گفت: از باشگاه طلب دارم اما فعلا که از پول خبری نیست و نمی توانند پول من را بدهند.

خبرنگاران ربیع خواه: امیدوارم با حل شدن مشکل اقتصادی پرسپولیس طلب من نیز پرداخت گردد

محسن ربیع خواه در گفت وگو با خبرنگاران، در مورد اینکه بعد از جدایی از پرسپولیس آیا پیشنهادی دریافت نموده است یا خیر؟ گفت: بالاخره چند پیشنهاد لیگ فزونی وجود دارد و ما هم مشغول مذاکره هستیم اما فعلا هیچ چیزی قطعی نشده است. فعلا در حال مذاکره هستیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا از باشگاه پرسپولیس پول طلب دارد یا این باشگاه با وی تسویه حساب نموده اند نیز بیان کرد: از باشگاه طلب دارم اما در حال حاضر که از پول در باشگاه خبری نیست و نمی توانند مطالبات من را پرداخت نمایند.

هافبک سابق پرسپولیس ادامه داد: البته طلب من نسبت به بقیه بازیکنان زیاد نیست اما بالاخره طلب است و باید پرداخت گردد. به امید خدا وقتی مشکل اقتصادی حل گردد، طلب من را هم می دهند.

ربیع خواه در مورد حمایت هایی طرفداران پرسپولیس از وی بعد از جدایی از جمع سرخپوشان، گفت: طرفداران همواره به من لطف داشتند و از من حمایت کردند. من ممنون همه آنها هستم و چیز دیگری نمی توانم بگویم.

وی درباره اینکه آیا از رفتاری که مهدی رسول پناه سرپرست سابق باشگاه پرسپولیس و مجموعه این باشگاه با وی کردند، دلخور است یا خیر، تاکید نمود: به هرحال رفتار خوبی با من نشد اما من هم شکایتی ندارم. فوتبال همین است و بی احترامی هم جزوی از آن. واقعا گله ای نیست و ما هم به این بی احترامی ها عادت کردیم.

هافبک سابق پرسپولیس ادامه داد: در این سال ها از این موارد زیاد دیده ایم که به خیلی ها بی حرمتی شده است. ما هم به این مسائل عادت کردیم. متاسفانه این رفتارها در فوتبال ما باب شده اما من بی تفاوت هستم و کار خودم را انجام می دهم.

ربیع خواه در پاسخ به این سوال که آیا با مدیران جدید باشگاه پرسپولیس صحبتی نموده یا خیر؟ بیان کرد: با مدیران جدید صحبتی ندارم. از پرسپولیس جدا شدم و دیگر بازیکن این تیم نیستم که بخواهم با مدیران جدید صحبت کنم. در مورد طلبم هم صحبتی نداشتم.

منبع: ایرنا
انتشار: 22 آذر 1399 بروزرسانی: 22 آذر 1399 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 6885

به "خبرنگاران ربیع خواه: امیدوارم با حل شدن مشکل اقتصادی پرسپولیس طلب من نیز پرداخت گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران ربیع خواه: امیدوارم با حل شدن مشکل اقتصادی پرسپولیس طلب من نیز پرداخت گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید