تهیه پلو بخارا اشتهاآور با روش ساده
به گزارش انوار بلاگ، این غذا طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شما می توانید این پلو خوشمزه را برای مهمانی های خود نیز تهیه کنید.
پلو بخارا یکی از پلوهای بسیار خوشمزه است که در ایران تهیه می گردد ولی در اصل برای بخارا پنجمین شهر بزرگ ازبکستان است. این پلو خوشمزه با گوشت، برنج، هویج و کشمش تهیه می گردد و با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور در می آید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پلو بخارا را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پلو بخارا
- برنج 1 کیلوگرم
- گوشت قیمه ای 500 گرم
- روغن حیوانی 250 گرم
- کشمش پلویی 150 گرم
- هویج خلال شده 500 گرم
- پیاز میانه 4 عدد
- نمک 1 قاشق چایخوری
- ادویه 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چـایخوری
- زعفران سائیده و حل شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه پلو بخارا
به دلخواه می توانید از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله برای تهیه این پلو خوشمزه استفاده نمایید.
مرحله اول
برنج را بشویید و همراه با 1 قاشق نمک به مدت 5 ساعت خیس کنید. اگر به دستور تهیه پلوهای مخلوط علاقه دارید، امگشت پلو با تن ماهی، غذای خوشمزه جنوبی را بخوانید.
مرحله دوم
کشمش ها را پاک کنید و بشویید. پیازها را خرد نموده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آن ها را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده گردد. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.
مرحله سوم
تقریبا 2 پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده گردد. سپس نمک را بریزید. برنج را آبکش کنید، در یک قابلمه مناسب مواد را لابه لای برنج قرار دهید و آن را دم کنید. می توانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن، کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه سمنو خانگی با روش ساده را بخوانید.منبع: پیام دلتا