بلیت یکسره تهران-گوانگجو؛ 37 میلیون تومان!
به گزارش انوار بلاگ، یک شرکت هواپیمایی داخلی اقدام به راه اندازی پرواز های تهران-گوانگجوی چین به قیمت 37 میلیون و 220 هزار تومان برای یکسر پرواز نموده است.

با تور گوانجو ارزان قیمت یه جذابترین شهر چین سفر کنید، ترکیبی از مدرنیته و سنت چینی که در یکجا جمع شده اند.
این پرواز دوشنبه هر هفته ساعت 5 بامداد از تهران برگزار شده و ساعت 16 به وقت محلی در فرودگاه گوانجو به زمین می نشیند. مدت پرواز این سفر، 7 ساعت و نیم اعلام شده است.
با توجه به اینکه بیشتر متقاضیان خرید بلیت این راستا هوایی، تجار و بازرگانان ایرانی هستند، بلیت این راستا برای دوشنبه هفته آینده 6 مرداد بلافاصله دقایقی پس از شروع فروش به اتمام رسید و این شرکت هواپیمایی در حال فروش بلیت پرواز تهران-گوانجو برای تاریخ دوشنبه 13 مرداد است.
فروش رفتن سریع این بلیت آنهم با چنین نرخی ناشی از محدود شدن شدید پرواز های بین المللی ناشی از شیوع ویروس کروناست.
منبع: گردشبان