کشف بیش از 400 هزار عدد انواع ماسک

به گزارش انوار بلاگ، تهران (پانا) - رئیس پلیس امنیت مالی ناجا از کشف بیش از 400 هزار عدد انواع ماسک و دستگیری 18 محتکر طی سه هفته گذشته اطلاع داد.

کشف بیش از 400 هزار عدد انواع ماسک

به گزارش سایت پلیس، سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: با توجه به تداوم شیوع ویروس منحوس کرونا در سطح جامعه، مأموریت های پلیس امنیت مالی در راستای رصد اطلاعاتی انبارها و مراکز توزیع تجهیزات بهداشتی به طور کامل و با قوت بیشتر همانند گذشته انجام می گردد.

وی اضافه نمود: کارآگاهان پلیس امنیت مالی با جمع آوری اطلاعات و انجام گشت های هدفمند، افراد سودجو و اخلال گران در بازار توزیع اقلام بهداشتی و محل احتکار کالاها را شناسایی می نمایند.

رئیس پلیس امنیت مالی ناجا گفت: طی هفته های گذشته (22 شهریور ماه تا 14 مهر ماه)، ماموران در بازرسی از واحدهای صنفی، مراکز توزیع و عرضه تجهیزات بهداشتی و انبارها، بیش از 400 هزار عدد انواع ماسک را کشف کردند.

سردار مقیمی با اشاره به اینکه ماسک های مکشوفه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در استان ها به دانشگاه های علوم پزشکی تحویل داده شد، عنوان نمود: طی این مدت، 23 واحد صنفی متخلف پلمب، 18محتکر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

رئیس پلیس امنیت مالی ناجا در انتها با اشاره به عزم جدی این پلیس برای مبارزه با احتکارنمایندگان اقلام بهداشتی و ضروری از مردم خواست: در صورت اطلاع از احتکار هرنوع کالا بلافاصله موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام نمایند.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 19 آبان 1399 بروزرسانی: 19 آبان 1399 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 6215

به "کشف بیش از 400 هزار عدد انواع ماسک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف بیش از 400 هزار عدد انواع ماسک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید