منطقه گردشگری حیران آستارا سفیدپوش شد
به گزارش انوار بلاگ، رئیس اداره هواشناسی آستارا گفت: بارش نخستین برف پاییزی، منطقه گردشگری حیران و ارتفاعات کوهستانی بخش مرکزی این شهرستان را سفیدپوش کرد.

فردین فرتوت نیا در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در آستارا، گفت: در آخرین ماه از فصل پاییز از ساعاتی پیش بارش برف در منطقه گردشگری حیران و بعضی از مناطق کوهستانی این شهرستان شروع شد.
رئیس اداره هواشناسی آستارا گفت: در اثر ورود جبهه هوای بارشی و کاهش دمای هوا امروز منطقه گردشگری حیران و ارتفاعات کوهستانی بخش مرکزی آستارا به ویژه ونه بین وسیج سفیدپوش شد.
فرتوت نیا با بیان اینکه هم اکنون شاهد بارش برف و کاهش دما در این شهرستان هستیم اضافه نمود: بارش های پراکنده باران و برف در مناطق جلگه ای از ساعاتی پیش شروع شده و همچنان ادامه دارد.
وی میزان رطوبت فعلی در آستارا را 54 درصد مطرح کرد و گفت: شرایط جوی این منطقه براساس نقشه های هوایی همراه با وزش باد خفیف و بارش پراکنده برف گزارش شده است.
رئیس اداره هواشناسی آستارا با اشاره به شرایط روز سه آینده هوای این شهرستان، اعلام کرد: شرایط هوای آستارا در سه روز آینده کاهش دما و بارش پراکنده پیش بینی می گردد.
به گزارش خبرنگاران، شهرستان 86 هزار نفری آستارا در غربی ترین نقطه از گیلان واقع شده است و با بارش سالانه بیش از یک هزار میلی متر باران جزو پرباران ترین مناطق ایران به شمار می آید.
منبع: تسنیم