ترکیبات سبزی کوکو چیست ، نسبت و مقدار دقیق هر سبزی برای کوکو
به گزارش انوار بلاگ، شما چه ترکیبی برای کوکو سبزی در نظر می گیرید؟ کوکو سبزی یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین است که به خاطر راحتی در تهیه و پخت، طرفداران زیادی دارد و بسیار هم لذیذ است. معمولا یا به عنوان یا هم هست. در سبزی کوکو سبزی، از سبزیجات مختلفی استفاده می شود که گاهی اوقات از یک شهر تا شهر دیگر، فرق دارد. به همین علت هم طعم کوکو سبزی ها با هم فرق می کند. در این مقاله از در به نسبت و مقدار سبزی کوکو تازه و خشک، مقدار سبزی کوکو برای هر نفر و ترکیب سبزی کوکو در شهرهای مختلف خواهیم پرداخت.
ترکیبات سبزی کوکو چیست؟
سبزی کوکو سبزی معمولا از ترکیب سبزی های مختلف مثل تره، گشنیز، جعفری، شوید، سیر، اسفناج یا برگ چغندر، شنبلیله و کاهو تشکیل شده است که در بعضی ترکیبات، بعضی از این سبزی ها حذف می شوند یا نسبت آنها متغیر است. شما می توانید از انواع ترکیب سبزی کوکو با نسبت هایی که در ادامه به شما خواهیم گفت، برای تهیه ترکیب سبزی کوکو استفاده کنید.
نسبت و ترکیب سبزی کوکوی تهرانی
برای تهیه سبزی کوکوی اصل و رایج تهرانی، از تره، گشنیز، جعفری، شوید و کاهو استفاده می شود که بیشترین نسبت این سبزی ها شامل تره و بعد گشنیز است که طعم کوکو را خاص و ویژه می کند. می توانید از نسبت زیر برای تهیه سبزی کوکو تهرانی استفاده کنید:
ترکیب سبزی های کوکو سبزی تهرانی برای 1 کیلوگرم
- تره: نیم کیلوگرم
- گشنیز: 300 گرم
- جعفری: 200 گرم
- شوید: چند شاخه
- کاهو: چند برگ
می توانید در این ترکیب، به جای استفاده از کاهو، از 2 تا 3 شاخه شنبلیله استفاده کنید تا سبزی کوکو عطر بیشتری بگیرد. اما به این نکته دقت کنید که مقدار شنبلیله نباید زیاد باشد چون باعث تلخ شدن طعم کوکو سبزی می شود.
معمولا برای عطر بیشتر می توانید از چند بوته سیر تازه استفاده کنید اما اگر سیر بوته ای در دسترس ندارید، می توانید سیر حبه ای را پوست بگیرید و رنده کنید یا از پودر سیر () به عنوان ادویه کوکو سبزی استفاده کنید.
و را از فروشگاه های به روش های و اینترنتی می توانید خریداری کنید.
بیشتر بخوانید:
ترکیب کوکو سبزی حرفه ای
در ترکیب سبزی کوکو به روش حرفه ای ها و فروشگاهی، گاهی از نسبت های زیر استفاده می شود. خودتان هم می توانید در خانه این ترکیب را با هم میکس کرده و کوکو سبزی درست کنید.
نسبت و ترکیب سبزی کوکو حرفه ای و بازاری
- تره: نیم کیلوگرم
- گشنیز: 200 گرم
- شوید: 150 گرم
- اسفناج: 100 گرم
- جعفری: 100 گرم
- بوته سیر تازه: 2 عدد (یا 100 گرم)
در این ترکیب می توانید به جای اسفناج از برگ چغندر استفاده کنید. همچنین به جای بوته سیر تازه می توانید سیر حبه ای یا پودر سیر را جایگزین کنید.
نسبت و ترکیب کوکو سبزی شمالی
یکی از خوش عطر و خوش طعم ترین کوکو سبزی ها، کوکو سبزی شمالی است که در ترکیب آن از سبزی های معطر بومی یا محلی استفاده می شود.
نسبت و ترکیب سبزی کوکو شمالی
- جعفری: 500 گرم
- تره: 450 گرم
- اوجی: 450 گرم
- سیر تازه: 350 گرم
- زلنگ: 300 گرم
- گشنیز: 250 گرم
- اناریجه یا انار ویژه: 200 گرم
- معمولا کوکو سبزی شمالی با ماست دلار (طرز تهیه دلال یا دلار) سرو می شود.
ترکیب سبزی کوکو مازندرانی
مازندرانی ها در ترکیب سبزی کوکو از نعناع و پونه به همراه گشنیز و جعفری استفاده می کنند. می توانید از نسبت های زیر برای این ترکیب کمک بگیرید:
- گشنیز: 250 گرم
- جعفری: 150 گرم
- نعناع و پونه: 100 گرم
نسبت سبزیی کوکو تره تبریزی
ترکیب کوکو سبزی تبریزی، فقط از اسفناج و تره تشکیل شده است و مقدار تره، تقریبا 4 برابر اسفناج است. تره طعم تندی دارد و اسفناج با ته مزه شیرین، طعم آن را متعادل و خوشمزه می کند.
ترکیب و نسبت سبزی کوکو تبریزی برای 1 کیلوگرم
- تره: 800 گرم
- اسفناج: 200 گرم
ترکیب و نسبت سبزی کوکو تره
همان طور که از نام آن مشخص است، تره در آن، نسبت بیشتری دارد اما از پیازچه هم در کنار تره استفاده می شود.
ترکیب سبزی های کوکو تره برای 750 گرم
- تره تازه: نیم کیلوگرم
- پیازچه: 250 گرم
در ترکیب سبزی کوکو تره، از برگ های پیازچه هم استفاده کنید تا عطر بیشتری به ترکیب سبزی کوکو تره بدهد.
ترکیب سبزی کوکو ساده با فرمول یک، دو، سه
بسکمک افراد، برای تهیه سبزی کوکو از فرمول نسبت 1، 2، 3 برای سبزی کوکو استفاده می کنند که این ترکیب هم طعم بسیار خوبی دارد و از جعفری، گشنیز و تره استفاده شده است.
ترکیب و نسبت سبزی کوکو ساده برای 600 گرم سبزی
- تره: 300 گرم
- گشنیز: 200 گرم
- جعفری: 100 گرم
ترکیب سبزی کوکو با ترخون و برگ چغندر
استفاده از ترخون به خاطر عطر فوق العاده ای که دارد، در ترکیب سبزی کوکو، ایده بسیار خوبی است و کوکوی شما هم حسابی خوشمزه می شود. در این ترکیب، تقریبا نسبت همه سبزی ها مساوی است و فقط کاهو 1/4 دیگر سبزی ها است.
ترکیب و نسبت سبزی کوکو با چغندر و ترخون
- تره: 200 گرم
- جعفری: 200 گرم
- برگ چغندر: 200 گرم
- پیازچه با ساقه آن: 200 گرم
- ترخون: 200 گرم
- کاهو: 50 گرم
ترکیب سبزی کوکو خشک
اگر به سبزی معطر تازه دسترسی ندارید و می خواهید از سبزی خشک برای تهیه کوکو سبزی استفاده کنید، از نسبت زیر می توانید کمک بگیرید:
نسبت و مقدار برای تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک
- گشنیز خشک: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- جعفری خشک: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- شوید خشک: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- شنبلیله: 1 قاشق غذاخوری
- سیر: 2 حبه
برای درست کوکو سبزی با سبزی خشک، سبزی های خشک را در یک آبکش بریزید و آبکش را در یک قابلمه آب ولرم یا گرم قرار دهید تا سبزی ها خیس شوند. در این صورت، خاک و غبار روی سبزی ها هم در آب ته نشین می شود. سبزی ها باید حدود 15 تا 30 دقیقه خیس بخورند تا کاملا نرم شوند.
سپس آبکش را از قابلمه بیرون بیاورید و زیر آب سرد بگیرید و بشویید. وقتی آب اضافی سبزی خیسانده شده، گرفته شد، می توانید به عنوان سبزی کوکو از آن استفاده کنید.
انواع را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید خریداری کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن سبزی کوکو
مقدار سبزی کوکو برای هر نفر چقدر است؟
هر 1 کیلوگرم سبزی کوکو، برای تهیه کوکو سبزی برای 8 نفر مناسب است.
ترکیب سبزی کوکو سبزی گیلانی چیست؟
برای 750 گرم سبزی کوکو گیلانی شما باید 500 گرم تره، گشنیر، شوید و جعفری به مقدار مساوی به علاوه 250 گرم ترکیب زلنگ و اناریجه در نظر بگیرید. برای 1 و نیم کیلوگرم سبزی کوکوی گیلانی این مقدار را دو برابر کنید.
جشنواره زمستانه جایزه باران
در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب کرده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می شود و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
برندهای حامی جشنواره:
دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.
منبع: افق کوروش