طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی

به گزارش انوار بلاگ، به گزارش خبرنگاران، دکتر اسماء وردیان مجری طرح پژوهشی طراحی بیوسنسور برپایه کریستال مایع برای تشخیص تتراسایکلین گفت: مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در فراوری محصولات دامی و به طبع باقیمانده این مواد در این محصولات می تواند منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی، واکنش های آلرژیک، آسیب کبدی و دندانی در انسان گردد که علاوه بر آن این مواد بدلیل تخریب باکتری های مفید سبب کاهش کیفیت و مقدار محصولات تخمیری نیز می گردد.

طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی

جهت دریافت مشاوره خدمات طراحی کاتالوگ از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید.

عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: با توجه به تحریم های مالی و وقتگیر بودن روش های سنجش دستگاهی، معرفی بیوسنسوری جدید و بومی جهت سنجش باقیمانده آنتی بیوتیک ها در محصولات غذایی در اولویت های اجرایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نهاده شد.

وی گفت: تشخیص سه گروه آنتی بیوتیک شامل بتالاکتام ها، تتراسایکلین ها و سولفانامیدها در شیر از اهمیت بالایی برخوردار است که برای اولین بار در ایران به وسیله طراحی بیوسنسوری بر پایه کریستال مایع در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی میسر شده است.

وی اضافه نمود: کاربرد تکنولوژی کریستال مایع و آپتامرها به عنوان آنتی بادی های سنتزی در طراحی بیوسنسورها در دنیا برای تشخیص های بسیار حساس مورد استفاده قرار می گیرند و نمونه تهیه شده در این موسسه دارای مزیت حساسیت بالا، سادگی عمل و قابلیت حمل آسان می باشد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 بهمن 1398 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: anvarblog.ir شناسه مطلب: 1694

به "طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی بیوسنسوری برای تشخیص آنتی بیوتیک در صنعت غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید